Zde se ptejte Na nejasnosti

Datum: 06.08.2016

Vložil: Petr Koldinsky

Titulek: Re: Už na to nemám...

Tak tyto pocity mam taky, ale je mi o dost vic nez Tobe a mam pocit, ze mne uz nic peknyho neceka....Muj otec se zastrelil, kdyz mama umrela,nikdy bych to do nej nerekl... Moje cislo kdybys chtela napsat 602887915 a muj mail roybleck@seznam.cz. Petr

Odpovědět

—————

Datum: 29.02.2016

Vložil: nikdo

Titulek: nic

pls

Odpovědět

—————

Datum: 18.02.2016

Vložil: Smrtihlav

Titulek: smrt

Chci zemřít skokem z paneláku, kde žije bývalý se svou kurvou. Jen tak mimochodem, ten byt je za moje peníze! TAK AŤ MĚ MAJÍ OBA KRYPLI DENNĚ NA OČÍCH, ROZPLÁCNUTOU PŘED DVEŘMI!

Odpovědět

—————

Datum: 30.09.2016

Vložil: Jakub

Titulek: Re: smrt

KDyž jsi piča, tak si piča. PRvní pobodej je a pak až skoč.

Odpovědět

—————

Datum: 27.01.2016

Vložil: karla

Titulek: ty píčoooo

BOŽE VY JSTE BLBÝ :DD

Odpovědět

—————

Datum: 20.11.2015

Vložil: Jarush

Titulek: Smrt

Teď se zeptám když mě v autonehodě umře 21 letý manžel a roční holčička.a já jediná přežila a viděla je všechny mrtví!!!!!tak poraďte co mám dělat????Chci jít za nima....život bez mé rodiny nemá smysl..

Odpovědět

—————

Datum: 23.11.2015

Vložil: YOLO

Titulek: Re: Smrt

Koukni na příspěvek pod sebou. ;)

Odpovědět

—————

Datum: 19.11.2015

Vložil: YOLO (you only live once)

Titulek: Názdáááááááááááár :DD

Čau lidi chápu, že se chcete zabít, ale můžete to udělat, až potom co uděláte tyto úkoly.
1. Jděte si oběhnout kolečko kolem domu, ať to lépe vnímáte.
2. Přečtěte si celý tento článek, který je zde: https://www.cojeposmrti.cz/sebevrazda-pomoc-chci-se-zabit/
pokud mu nebudete napoprvé rozumět, tak si ho přečtěte ještě jednou nebo si s někým o tom promluvte.
3. Udělejte všechno, co se v tom článku píše A PROSTĚ TO UDĚLEJTE (nesmíte si jenom představit co by se stalo když to uděláte, musíte to udělat) UDĚLAT, UDĚLAT, UDĚLAT.
4. Pokud jste všechno, co v tom článku je udělali na 100% a nepomohlo to, tak se můžete opravdu zabít, ale pochybuju o tom, že někdo, kdo dodrží všechno, co v tom článku je se bude chtít zabít.
ps: článek má v jednom místě bílý prostor, tak nezapomeňte sjet více dolů ;)
TÍMTO SE S VÁMI LOUČÍM A VĚŘÍM, ŽE UŽ SE NEBUDETE CHTÍT ZABÍT..........HODNĚ ŠTĚSTÍ DO NEJLEPŠÍHO ŽIVOTA

Odpovědět

—————

Datum: 27.03.2016

Vložil: Standa

Titulek: Re: Názdáááááááááááár :DD

Podle mě nechápeš. Jinak bys nepsal tohle. Zabít už jsem se chtěl několikrát, ale vždycky jsem to nějak přečkal, než se to zlepšilo. Pokud se chceš zabít, tak to poslední, co chceš, je číst příspěvek, kde ti někdo říká, že si máš přečíst sluníčkovej článek nebo článek kde ti někdo káže o tom, že přejdeš před boží soud.

Anebo dělat něco, po čem se jako zázrakem už zabít chtít nebudeš. Na to jsem úplně alergickej. (Pokud to, co píšeš z vlastní zkušenosti - že ti to fakt pomohlo - máš moji upřímnou omluvu.)

Pokud seš na tom tak, že se chceš zabít, potřebuješ tím buď nějak prolézt nebo někoho kdo "půjde za tebou" a projeví ti empatii, když seš prostě v řiti.

Odpovědět

—————

Datum: 27.06.2016

Vložil: Monika

Titulek: Re: Re: Názdáááááááááááár :DD

Já mám také občasné stavy, kdy musím stále myslet na sebevraždu.Už od dětství jsem se pokoušela věšet.Vždy jsem cukla.Trvá to dál.Naučila jsem si dávat termíny kdy to udělám a jak.Do té doby ty krize přešly a nutkání též.Právě ted to prožívám.Je mi hrozně.Nechci ale fnukat.Před 2 roky jsem to zkusila. Prášky, alkohol, vlezla jsem si do postele,poslouchala mé nejmilejší písničky.Měla jsem otevřené okno,bylo léto,ptáci zpívali a já brečela a brečela.Nic se mi nestalo,naopak bylo mi krásně,plná energie.Tak jsem vstala a bylo mi skvěle.Udělala jsem si dokonce test iq.Vyšel mi vyšší než jindy.Cítila jsem se pročištěná a štastná.2 Roky ani tuk.Až zase ted. Tak si zase naplánuji termín a způsob a vím ,že tu krizi zase přežiji.

Odpovědět

—————

Tvorba webových stránek zdarma Webnode