Datum: 14.08.2015
Vložil: tereza
Titulek: smrt
taky chci ale nechci sama
Odpovědět
Datum: 08.08.2015
Vložil: Strážce
Titulek: ŽÍT - ŽIVOT JE DAR
Ahoj všichni, nevím proč si tak mladí chcete vzít život? Vím, že někdy to nejde a chcete, aby vás už vše neštvalo a měli svůj klid. Jenže co pak? Co vaši rodiči a sourozenci, nesmíte myslet jen na sebe musíte myslet i na lidi kolem vás... Taky mám problémy a neumím je vyřešit, ale jdou potlačit, díky sportu nebo dělání co mě jde a baví - to je smysl života. Když máte takové chvilky zkuste dělat něco co vás baví ;) Poslouchat hudbu, hrát na nějaký hudební nástroj, sport nebo pomáhání lidem Matce, Otci či prarodičům to oni jsou ti co vám dali život, možná si myslíte, že vás nemají rádi, ale opak je pravdou oni vás milují. Musíte jim dát na jevo co pro vás znamenají a trávit s nimi čas, určitě vše půjde lépe. Budete mít komu věřit a vnitřní klid, to zaručeně pomáhá. Snad si to někdo přečte a zamyslí se, že něco na tom pravdy je. Děkuji VŠEM přátelé a mějte silnější nitro.
Odpovědět
Datum: 10.08.2015
Vložil: terimy
Titulek: Re: ŽÍT - ŽIVOT JE DAR
asi proto ze tu máme každý svůj duvod
Odpovědět
Datum: 20.11.2015
Vložil: Jarush
Titulek: Re: ŽÍT - ŽIVOT JE DAR
Teď se zeptám když mě v autonehodě umře 21 letý manžel a roční holčička.a já jediná přežila a viděla je všechny mrtví!!!!!tak poraďte chytráku co mám dělat????
Odpovědět
Datum: 27.05.2015
Vložil: smrt
Titulek: smrt
chci umřit ale ne sama najde se nekdo Rychle
Odpovědět
Datum: 10.08.2015
Vložil: ahoj
Titulek: Re: Re: smrt
pokud tu ještě jsi ozvi se mi na hrbkovatereza@email.cz
Odpovědět
Datum: 19.05.2015
Vložil: Smrt
Titulek: Smrt
ahoj chci umřít a je tu někdo kdo by se zabil se mnou pouze vazne chcijenumrit@seznam.cz
Odpovědět
Datum: 25.05.2015
Vložil: Alex
Titulek: Re: Smrt
Já. Ale jsem zbabělec, bojím se bolesti.
Odpovědět