Zde se ptejte Na nejasnosti
Datum: 18.06.2015
Vložil: Lucka
Titulek: Re: konec
Ahoj Anet, to je mi líto, člověk potřebuje, aby ho někdo měl rád, každý potřebuje lásku i já. Asi bys potřebovala, aby se Tvoje rodina o Tebe více zajímala. Možná kdyby věděli, že po tom tak toužíš, změnilo by se něco. Tajně doufám, že se Ti nepovedlo zabít, protože si myslím, že to není dobrá věc a člověku to ublíží a i těm, kteří toho člověka měli rádi.
Držím Ti palce, jsi velmi mladá a život máš před sebou - nejdůležitější je podle mě, aby byl člověk dobrým člověkem
—————
Datum: 08.05.2015
Vložil: Anet
Titulek: konec
Ahoj dneska jsem se rozhodla skoncovat smym životem.Nikdy mi nic nevycházelo, nehodlám tetkon ztrácet čas prostě to udělam :).Moje sestra pomalu ani neví že existuju a bratr to samé.Je mi 13 a nechci žít ve škole nemám dobry prospěch a nechci časem skončit pod mostem jako bezdomovec :( .Máma s tátou mě prakticky ignoruji, nejhorší je že mám psa kterého mám ráda zajímá mě co se sním stane kdo ví :) .
Zachvilku zjisim pravdu o tom zda je nějaké nebe nebo peklo.Moje rodina si toho ani nevšimne že jsem umřela ale mě he to fuk vím že kdybych nebila na světě tak by se rozešli.Alespon jim bude be země lépe tímto se svami loučím uvidíme se v nebi časem tak zatím :)
—————
Datum: 16.04.2016
Vložil: Eliška
Titulek: Re: Chci se zabít nebo utýct
a nejsi na to nějak mala
—————
Datum: 06.05.2015
Vložil: Kristýnka
Titulek: Chci se zabít nebo utýct
Ahoj lidi, je mi jenom 10 let a chci se zabít. Moje máma si za to může sama. Neměla na mě pořád nadávat. Dneska jsem se rozhodla. Možná jenom uteču z domu, protože když už si tajně jdu do kuchyně pro nůž, neudělám to. Mám doma 2 kočičky a 1 kocourka a když si na to vzpomenu, tak prostě nemůžu. Oni mě musí vidět každý den, jinak řvou a je jim strašně smutno. Takže možná jenom uteču a budu se chvilku toulat ale potom se kvůli kočičkám musím vrátit. Ahoj.
—————
Datum: 29.03.2015
Vložil: teminy
Titulek: Re: ---
taky hledam a furt nikdo
—————
Datum: 22.03.2015
Vložil: Jana
Titulek: ---
čaau potřebuju chcípnout ale sama to asi nedokážu.najde se někdo kdo by mě zabil?jetý já vim,ale myslim to vážně..
bezbolestně nebo střelit do hlavy já nevim,aby to netrvalo dlouho,,,dik
—————
Datum: 17.02.2015
Vložil: Teminy
Titulek: smrt
neznate nekdo způsob jak se zabit rychle nebo se mnou kdo to udela
—————
Datum: 17.02.2015
Vložil: Fuller
Titulek: next live
Ahoj, koukam, ze ne a ne napsat neco pozitivniho o smrti. Myslim si, ze smrt je soucasti zivota, no lholt nekdo chce zemrit ted, tak vo co de, no Tak lholt umre ted, je to jedno, kdy. Treba ja, zlikvidoval sem si zivot sam, neni v tom nikdo jiny, opravdu si za to muzu sam. Navody jak chcipnout, na co jako? Pokud chci, tak psat neco na rozloucenou je nesmysl, ze si o me pak nekdo bude myslet, ze jsem srab, sobec a kokot, vzdyt to si uz mysli ted. Jestli skocim pod vlak, nebo ze skaly, nebo jestli si podriznu zily nebo krk, vzdycky to obsere nekdo jiny. Takze rozhodne nehodlam premeslejt o tom jestli to nekdo obsere dalsi. Takze to vidim zhulit se, ozrat se, sednout do auta a napalit to zeskaly, a jestli stihnu jeste pritom si udelat kudlou harakiry, tak stav idealni. Takze cuz v pristim zivote!
—————
Datum: 13.02.2015
Vložil: Teminy
Titulek: smrt
neznate nekdo způsob jak se zabit rychle
—————
Datum: 31.01.2015
Vložil: Matěj
Titulek: Smrt
poradte mi, jak se nejlépe a bezbolestně zabít. Matka a otec se bijou a já to vše odnesu, ve škole mne šikanují a kradou mi různé věci a nikdo to neřeší. chtějí mne zbít nějací puberťáci a stále mě vydírají. Pomozte prosím, kdyby jste chtěli poradit, tak prosím pište na email: matejicek.vtipilicek@seznam.cz
PS: už pro mne život udělal tolik trápení
Pomozte prosím Díky moc.
—————